Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvordan virker iltgeneratoren

2023-08-22

Hvordaniltgeneratorarbejder


Iltkoncentrator er en slags maskine til fremstilling af ilt. Dens princip er at bruge luftseparationsteknologi. Først komprimeres luften med høj densitet, og de forskellige kondensationspunkter for de forskellige komponenter i luften bruges til at adskille gassen og væsken ved en bestemt temperatur, og derefter foretages ensretningen for at separere den i ilt og nitrogen. Generelt, fordi det mest bruges til at producere ilt, er folk vant til at kalde det en iltgenerator. Fordi ilt og nitrogen er meget udbredt, er iltgeneratorer også meget brugt i den nationale økonomi. Især i metallurgi, kemisk industri, olie, nationalt forsvar og andre industrier er det mest udbredt.

De første lande i verden til at producereiltgeneratorervar Tyskland og Frankrig. I 1903 lavede det tyske Lindekompagni verdens 10. m3/siltgenerator,og det franske Air Liquefaction Company begyndte også at producere iltgeneratorer i 1910 efter Tyskland. Iltgeneratorer har en historie på 100 år siden 1903.

Ved at bruge molekylsigternes adsorptionsegenskaber, gennem fysiske principper, bruges en oliefri kompressor med stor slagvolumen som kraften til at adskille nitrogen og ilt i luften og til sidst opnå højkoncentreret ilt. Denne type iltgenerator producerer ilt hurtigt og har en høj iltkoncentration og er velegnet til iltbehandling og iltsundhedspleje til forskellige grupper af mennesker. Lavt strømforbrug, prisen på en time er kun 18 cent, og brugsprisen er lav.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept